HTML

After Éden Hotel - Élet az Éden Hotel 1 után! :)

Üdv mindenkinek! :))) Kis csapatunk az ÉH1 után (igen, néztük ezt a szart! :) ) szeretett volna egy helyet, ahol tudunk továbbra is fórumozni, egymást megnevettetni, és hogy értesíteni tudjuk egymást, hogy hol mit érdemes megnézni, elolvasni, megfőzni, stb. ALAPSZABÁLY: MINDIG A LEGFELSŐBB POSZTNÁL KOMMENTELÜNK AZNAP!!!!! Viszont érdemes belenézni a többibe is! Több téma is futhat egyszerre! Fő téma az ÉH1, de e mellett szívesen veszünk minden javaslatot! Aki ír posztot, készít képet, stb. bármilyen témában, feltesszük! Az ÉH szereplőit és készítőit - és úgy egyébként senkit - nincs szándékunkban megbántani kis blogunkkal, de akinek nincs humorérzéke, az inkább ne olvasson minket! :)))))))))) Jó szórakozást! :) Ani (mosoly73 - admin) email: aeh1@freemail.hu, no és ide is írhatsz: Viki (ladyandhank - szerkesztő) email: ladyandhenk@mailbox.hu

Friss topikok

  • szepi79: @beacska: igazából viszonylag keveset vagyok itt... (2013.04.17. 19:44) Éden Baba!!!
  • dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal: Új poszt!!!!!!!!!!! afteredenhotel.blog.hu/ (2012.10.17. 20:32) Szepi kalandjai!
  • dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal: @szepi79, első ezen a néven: MEgtörtént:D Újpos... (2012.08.09. 17:04) Nem tudom, mi :)
  • beacska: @mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani: én egysz... (2012.07.03. 23:14) Éden Levi, kis Aranypart Ádám is!
  • dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal: ÚJ POSZT!!!!!!!!!!!!! afteredenhotel.blog.hu/20... (2012.06.17. 22:22) Noémi megunhatatlan (?), kis Edinka is!
  • dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal: ÚJ POSZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... (2012.06.06. 05:47) 12. hét - utolsó
  • dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal: Új POSZT: afteredenhotel.blog.hu/2012/05/21/12_... (2012.05.21. 16:56) 11. hét

Címkék

10. (1) 11. (1) 12. (1) 2 (2) 2.hét (1) 3 (1) 3. (1) 3.hét (1) 4. (1) 5. (1) 6. (1) 7.hét (1) 8. (1) 9. (1) ádám (1) ajánló (2) aliz (1) aranypart (5) cikk (2) családtagok (1) éden (4) eden (1) edina (1) éh2 (2) éjjeli (1) éva (1) feladvány (1) fóbia (1) fog (2) fórum (1) hé; (1) hely (1) hét (9) hodfogyatkozás (1) hotel (2) képek (3) kíra (1) kommentözön (1) kristóf (1) kristof (1) krisztián (1) kultúra (1) kutyák (2) levi (1) linda (1) máté (1) niki (1) noémi (1) norbi (1) off (1) péter (1) pitta (2) poén (1) poszt (1) sajtószemle (1) szandra (3) szepi (1) video (1) zene (18) (1) Címkefelhő

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Már csak 5 nap-Aranypart

2011.08.17. 22:04 dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal

Egy pár érdekesség:

 Augusztus 22-től kezdődik  az igazi nyári környezetben játszódó reality show. Az Aranypartnak nevéből adódóan a Balaton déli partjának legnyüzsgőbb városa, Siófok ad otthont, ahol kilenc fiatal – köztük az Éden Hotelből ismert Niki, Szandra, István és Levi – bulizós mindennapjait követik nyomon a kamerák a nap 24 órájában. A Kolumbiában összeszokott csapathoz csatlakozik még három lány – Ada, Beki és Meli -, valamint két fiú – Gábor és Ádám – is.

A szórakozáson kívül a szereplőknek a mindennapok nehézségeivel is meg kell majd küzdeniük, hiszen mindamellett, hogy naplemente után elindul az „ereszd-el-a-hajamat”, reggelente időben meg kell jelenniük a munkahelyükön és a keresett pénzt is be kell osztaniuk. Nem mindegy tehát, hogy mennyi pénz megyel duhajkodásra, hiszen másnap valamiből meg kell tölteni a közös hűtőt is. Az Aranyparton ugyan nincs taktikázás és nincs kiszavazás sem, de a házirendnek és a munkakövetelményeknek meg kell felelni. Ezek mellett már csak a szereplőkön múlik, hogy miként találják meg egymással a közös hangot, és hogy élik meg az összezártság által okozott örömteli és konfliktusokkal tarkított pillanatokat.

Egy sajószentpéteri lány: ADA (20), Sajószentpéter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

csillagjegye: Szűz

Őszinte, makacs és magamutogató lánynak tartja magát, aki sokszor hajlamos a hisztire. Nagyon féltékeny típus, de imád kacérkodni és flörtölni, viszont elmondása szerint az első randin a csóknál sohasem megy tovább. A legjobban a bulikat várja az Aranyparton, kíváncsi rá, hogy milyen kísértésnek lesz kitéve. Bevállalós és irányító személyiség, aki szeret a középpontban lenni, de jól illeszkedik be teljesen új társaságba is. Fontos számára a vonzó külső, állandóan nézegeti magát a tükörben, de nincs tökéletesen megelégedve a testével. Élete legnagyobb álma, hogy nagyobb mellei legyenek. Szájfény- és orrcseppfüggő, ezek és a tükre nélkül soha nem indul el otthonról. Imádja a házimunkát, tisztaságmániás, folyamatosan fertőtleníti a kezét. A rend megszállottja, idegesíti, ha valami nincs a helyén, ha nem ott találja meg, ahová letette. A legjobban a hazudozással és a háta mögötti kavarással lehet felidegesíteni.

„Fiatal vagyok és természetes szépség. Az én popsim a legszebb a világon és ebből nem is csinálok titkot. Ha valamit a fejembe veszek, abból nem adok egy fikarcnyit sem. Ha kell, kihisztizem, de akkor is úgy lesz, ahogy én akarom. Imádok kacérkodni, csábítani, és jól is csinálom. Hamar fellángolok, és rettentő féltékeny típus vagyok.„

Egy nyíregyházi srác:):):):)

Csillagjegye: Ikrek

Bevállalós, őszinte, jókedvű, vagány srácnak tartja magát, aki mindig megmondja, amit gondol még akkor is, ha sokak szerint ezt néha elég nyers stílusban teszi. Több területen is kipróbálta már magát, foglalkozott minőségbiztosítással, de gépkezelőként és adatrögzítőként is dolgozott. A legutóbbi állását adta fel, hogy bekerüljön az Aranypartba, ahol élete legnagyobb bulijára készül. A szabadidejében szeret motorozni, autót vezetni és a barátaival szórakozni.

Nagyon jó a kapcsolata az öccsével, lelkileg, anyagilag és minden téren segítik egymást. Nyerő szövege van, szerinte ez és az édesapjától örökölt méretes férfiassága bejön a csajoknak. Az ideális lány számára sportos, csinos, kerekded idomokkal. Ígéri, hogy a jövőben nem tesz olyan kijelentéseket, ami sértő lehet a női nem számára, mivel nagyon tiszteli őket. A kényeskedés és a piszkálódás tudja kihozni a sodrából, de alapvetően türelmes fiúnak gondolja magát.

Na, ki lehet Ő?:):):)

Egy origós cikk is:

Jersey Shore szereplői is hordják a ruháit - akár még fizetne is, hogy ne tegyék.

Az Abercrombie & Fitch szóvivője kijelentette, a cég még fizetne is azért, hogy a Jersey Shore szereplői ne hordják tovább a ruháit. Főleg a The Situation néven ismert Mike Sorrentino kedveli a márkát, ami a cég vezetői szerint egyáltalán nincs hasznukra: "Nagyon aggódunk amiatt, hogy a márkánk Mr. Sorrentinóval való társítása jelentős mértékben rombolja a rólunk kialakított képet. Tisztában vagyunk azzal, hogy a műsor szórakoztató szándékkal készült, de szöges ellentétben áll a márkánk természetével, ami valószínűleg sok hívünket is elgondolkodtatja" - áll az Abercrombie & Fitch által kiadott közleményben.   

Music Television magyar kiadásán is látható valóságshow olasz-amerikai fiatalok egy csoportját mutatja be, akik együtt laknak egy tengerparti lakásban: a szereplők igen felszínesek, túl sokat törődnek külsejükkel, jóformán csak balhéznak és buliznak - amiért egy olasz-amerikai szervezet, az UNICO National is hevesen bírálta a műsort. A reality ennek ellenére igen jól megy az Egyesült Államokban, az amerikai MTV már a negyedik évad indulása előtt megrendelte az ötödiket.

 

:)

10 komment

Címkék: aranypart

A bejegyzés trackback címe:

https://afteredenhotel.blog.hu/api/trackback/id/tr643161273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Móka na 2011.08.18. 14:04:01

Sziasztok!!!

Kiváncsi vagyok, hogy tudom-e majd nézni neten.
:)

beacska 2011.08.19. 20:50:35

nem tudjátok, fogja vki hogyvoltolni az Aranypartot? csak mert H.o.-ban leszek, és HÁTHA el tudom olvasni...ha nem, akkor nem írná le itt vki a részeket zanzásítva? ;D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.08.20. 08:32:30

@beacska: Emailt tudsz majd olvasni? Ha megírod az email címedet, akkor szívesen bemásolom neked majd sixx írásait.

Sziasztok :) Új - de ezúttal jóleső - fáradtsággal és pirult bőrrel megérkeztem a nyaralásból. Jártam Siófokon is, de nem találkoztam senkivel, talán korán volt és még aludtak. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.08.20. 10:32:02

Sziasztok!

@beacska: lesz, sixx írta vhol...

@mosoly73: Örülünk, h élsz és virulsz:)
Talán mert vége a forgatásnak?:):)

Nincs kedvem posztot írni, tehát csak linkelek:

www.borsonline.hu/news.php?szexmanias-fiatalok-leptek-el-az-aranypartot&op&hid=45695

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.08.20. 12:33:37

@ladyandhenk: puszi** :) ja hogy már vége is? Nem bírják hosszan az éjszakázást. Végül is hány adás lesz belőle? Hány napot voltak lenn? Nem emlékszem mikor kezdték.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.08.20. 13:03:40

@mosoly73: szió!

Szerintem valamikor július elején, közepén kezdték! ' hónap nekem bőven elég lenne:D

Nem tudom, hogy hány adás lesz, de csak hétfő-csüt között adják, úgy eltart egy ideig, sztem!

Tipp?
süti beállítások módosítása