HTML

After Éden Hotel - Élet az Éden Hotel 1 után! :)

Üdv mindenkinek! :))) Kis csapatunk az ÉH1 után (igen, néztük ezt a szart! :) ) szeretett volna egy helyet, ahol tudunk továbbra is fórumozni, egymást megnevettetni, és hogy értesíteni tudjuk egymást, hogy hol mit érdemes megnézni, elolvasni, megfőzni, stb. ALAPSZABÁLY: MINDIG A LEGFELSŐBB POSZTNÁL KOMMENTELÜNK AZNAP!!!!! Viszont érdemes belenézni a többibe is! Több téma is futhat egyszerre! Fő téma az ÉH1, de e mellett szívesen veszünk minden javaslatot! Aki ír posztot, készít képet, stb. bármilyen témában, feltesszük! Az ÉH szereplőit és készítőit - és úgy egyébként senkit - nincs szándékunkban megbántani kis blogunkkal, de akinek nincs humorérzéke, az inkább ne olvasson minket! :)))))))))) Jó szórakozást! :) Ani (mosoly73 - admin) email: aeh1@freemail.hu, no és ide is írhatsz: Viki (ladyandhank - szerkesztő) email: ladyandhenk@mailbox.hu

Friss topikok

  • szepi79: @beacska: igazából viszonylag keveset vagyok itt... (2013.04.17. 19:44) Éden Baba!!!
  • dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal: Új poszt!!!!!!!!!!! afteredenhotel.blog.hu/ (2012.10.17. 20:32) Szepi kalandjai!
  • dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal: @szepi79, első ezen a néven: MEgtörtént:D Újpos... (2012.08.09. 17:04) Nem tudom, mi :)
  • beacska: @mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani: én egysz... (2012.07.03. 23:14) Éden Levi, kis Aranypart Ádám is!
  • dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal: ÚJ POSZT!!!!!!!!!!!!! afteredenhotel.blog.hu/20... (2012.06.17. 22:22) Noémi megunhatatlan (?), kis Edinka is!
  • dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal: ÚJ POSZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... (2012.06.06. 05:47) 12. hét - utolsó
  • dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal: Új POSZT: afteredenhotel.blog.hu/2012/05/21/12_... (2012.05.21. 16:56) 11. hét

Címkék

10. (1) 11. (1) 12. (1) 2 (2) 2.hét (1) 3 (1) 3. (1) 3.hét (1) 4. (1) 5. (1) 6. (1) 7.hét (1) 8. (1) 9. (1) ádám (1) ajánló (2) aliz (1) aranypart (5) cikk (2) családtagok (1) eden (1) éden (4) edina (1) éh2 (2) éjjeli (1) éva (1) feladvány (1) fóbia (1) fog (2) fórum (1) hé; (1) hely (1) hét (9) hodfogyatkozás (1) hotel (2) képek (3) kíra (1) kommentözön (1) kristóf (1) kristof (1) krisztián (1) kultúra (1) kutyák (2) levi (1) linda (1) máté (1) niki (1) noémi (1) norbi (1) off (1) péter (1) pitta (2) poén (1) poszt (1) sajtószemle (1) szandra (3) szepi (1) video (1) zene (18) (1) Címkefelhő

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2011.08.22-Aranypart: szereplők

2011.08.21. 19:06 dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal

Íme, a szereplők! Ismerkedés gyanánt! (újak elöl)

Meli (20)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Két káros szenvedélyem van, a szex és az édesség. Aranyos, kedves és odaadó vagyok, pasik imádják a kebleimet, a csajok viszont féltékenyek rá, de én ezt élvezem. Alig várom, hogy kicsit felbosszantsam őket.”

lakóhelye: Budapest

csillagjegye: Kos

Bevállalós, kedves és közvetlen lánynak tartja magát, aki azért várja az Aranypartot, mert reménykedik benne, hogy a műsorban megtalálja a szerelmet. Elmondása szerint senki sem ismeri igazán, mert titokzatos lány és az élete olyan, mint egy romantikus lányregény. Szókimondó, viszont nem feltétlenül mindig őszinte. Kötözködéssel és a háta mögötti áskálódással lehet kihozni a sodrából. Nyitott az ismerkedésre, nagyon szeret másokkal törődni és szeretni. Vonzzák a rosszfiúk, akiknek a figyelmét főként a szembetűnő kebelméretével és a mosolyával kelti fel. Édességfüggő, a csokoládéevés nyugtató hatással van rá. Szerinte a legjobb házimunka a porszívózás, ami akár szexis is lehet, ha az ember megfelelően csinálja. Egy lakatlan szigetre két pasit vinne magával, hogy megküzdjenek érte. Ha valamin változtathatna, akkor megpróbálna leszokni a hajnali falatozásokról. A kispárnái nélkül gyermekkora óta nem megy sehova, mert biztonságérzetet nyújtanak neki.

Beki (27)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Szerelemben és háborúban bármit szabad. A világ úgy jó, ahogy van, imádok élni, a pasizás nálam lételem. A nyitott kapcsolatok híve vagyok, nincs a szótáramban olyan szó, hogy féltékenység. Szerelmes vagyok a szerelembe, akár hetente beleszeretek valakibe és aztán ugyanolyan gyorsan ki is ábrándulok.”

lakóhelye: Budapest

csillagjegye: Rák

A csapat legidősebb tagja, elmondása szerint egy teljesen lázadó, bolond lány, aki nem bírja a korlátokat. Az emberi butaság és az intolerancia nagyon bosszantja, ezekről és másról sem rejti véka alá a véleményét, amiből sok konfliktusa származik. Külsőleg igazi dögnek tartja magát, aki belülről olyan, akár egy pasi, valószínűleg ezért is érti meg magát olyan jól velük. Vidám, rengeteget mosolyog, de annyira empatikus, hogy néha hajlamos az egész világ fájdalmát magára venni. Táncosként keresi a kenyerét, de nagy álma, hogy híres írónő legyen. A példaképe Marilyn Monroe és az édesapja, akinek a véleménye a legfontosabb számára a világon. Szereti spontán emberekkel körülvenni magát, akik minden őrültségben benne vannak. Hedonista, szerinte az élet túl rövid és sosem lehet tudni, hogy mi történik legközelebb, ezért semmit sem akar megvonni magától, ami jó. Kaja, pia, szex, pasi, csaj, neki jöhet! Hisz abban, hogy minden okkal történik, ezért nem változtatna a múlton, de nagyon megbánta, hogy egyszer befestette szőkére a haját. Az Aranyparton – ahova a nyusziját, Pörköltet is magával viszi - szeretne nagyokat bulizni és sok új barátot szerezni.

Ádám (21)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lakóhelye: Budaörs

csillagjegye: Kos

Közvetlen, bevállalós, spontán fiúnak tartja magát, aki a kapcsolataiban szeret irányítani. A hátán lévő tetoválását ő tervezte, felül a mennyország látható, alul pedig a pokol. Ez a kettősség benne is megtalálható, néha angyal, néha pedig ördög, amit a csajok nagyon szeretnek. Lehet húsz vagy akár negyven éves, bármilyen nőt meg tud szerezni magának. Kedvencei az egyéjszakás kalandok, elmondása szerint legalább húsz-harminc évig még biztosan nem fogja lekötni magát. Példaképe az édesapja, szeretne olyan sikeres lenni a jövőben, mint ő. Elmondása szerint nagyon nehéz kihozni a sodrából, igyekszik minden helyzetben nyugodt maradni. A testedzés központi szerepet tölt be az életében, nagyon büszke rá, hogy egyszer sikerült 15 kilót lefogynia és azóta is kockás a hasa. Egy lakatlan szigetre két gyönyörű lányt és rengeteg élelmet vinne magával. Nincs olyan, amit ne vállalna be a kamerák előtt, az Aranypart által híres szeretne lenni, aztán a későbbiekben sikeres és gazdag.

Gábor (24)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Én vagyok Mr. Alfahím, a legnagyobb csődör. Bárkit tudok irányítani, és fogok is, katonás rend lesz! A csajok bírják ezt, mert velem biztonságban érzik magukat. Mondjuk egy-két napig, mert hát ugye, sok helyen számítanak rám. Nagy szívem van, senkit nem utasítok vissza. A nő legyen házias, jó az ágyban, vad és szenvedélyes.”

lakóhelye: Budapest

csillagjegye: Oroszlán

Kitartó, céltudatos és határozott férfinak tartja magát, irányító típus, aki társaságban barátságos, jókedvű, egy igazi showman. Gyerekkora óta sportol, igazi csapatjátékos. Sikeres mind az életben, mind a nők körében, akik biztonságban érzik magukat mellette. Mindig a legjobb lánybarátja hagyja jóvá a barátnőit, akiknél elvárás, hogy értelmesek, háziasak, nőiesek és családcentrikusak legyenek. Nem bánná, ha sikerülne a közeljövőben megállapodnia, szerinte bármikor eltalálhatja Ámor nyila, ezért egy gyűrűt is visz magával az Aranypartra. Úgy gondolja, hogy akár nyár végére megtalálhatja az igazit és egy menyasszonnyal térhet haza Siófokról. A házimunka szerinte a nők dolga, amibe a férfiaknak is be kell segíteniük. Egyetlen dologgal, a családtagjai becsmérlésével lehet igazán kihozni a sodrából, de az emberi butaság is nagyon idegesíti. Az életben sikeres szeretne lenni, a műsortól sikert, lehetőségeket és új haverokat vár.

folyt. köv...

75 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://afteredenhotel.blog.hu/api/trackback/id/tr663169194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.08.21. 23:57:26

@ladyandhenk: Köszi :) Kicsit félve várom a kezdést. Túl sokat nem várok a műsortól. :)

Más...
A TV2 adón lesz a Katedrális sorozat szeptember 1-től. A könyvet olvastam és szerettem. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.08.22. 09:06:06

És íme, eljött ez a nap is, melyet olyan régen vártunk, vagy nem! Én inkább az utóbbi, de majd meglátjuk!

Remélem, visszatér mindenki!:D

Szép hetet és jó szórakozást!

Nem tudom, hogy milyen lesz, mert kemény 30 min lesz az egész esténként!!!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.08.22. 11:33:43

@ladyandhenk: 21:25-től adják. Itt leszünk. A hogyvolton nem látok indító posztot, így itt elkezdhetjük élőben a kibeszélésüket. Meglássuk mit hoznak ki belőle.

Most valahogy jobban várom a Katedrálist. Régen olvastam és nagyon tetszett. Most újra olvasom, amíg kezdik vetíteni. Jövő héten úgyis kórházban leszek, lesz időm olvasni. (Semmi komoly ne izguljatok). :)

szepi79 2011.08.22. 12:26:21

@mosoly73: én meg itthonról vagyok dögrováson. csütörtökön kikapták a 4 bölcsességfogamat, meg volt egy tejfogam, plusz fölötte egy igazi, ami nem nőtt ki, azt is. meg, valamilyen oknál fogva, a tejfog mellettit is, szal 7 fog minusz. ami legjobban fáj, már lelkileg, hogy igy most nincs jobb felső 2-3, és vagy 1-2 hónap regenerálódási idő kell a doki szerint, mire kaphatok oda egy hidat. szal most érdekes a mosolyom (nemte!) :D

de az AP-t nagyon várom, bár tartok tőle, hogy itt is csak beígérte mindenki, hiogy "eegen, én baszni aztat nagyon, meg dugásilag is, mert ami mozog azt is", aztán most, hogy be vannak válogatva, lófasz nem lesz. márpedig én számitok némi akcióra, na persze nem az első héten, de akkoris.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.08.22. 12:44:41

@szepi79, első ezen a néven: Ó te szegény, jobbulást! A legrosszabb dolog a fogakkal menni orvoshoz. Inkább egy nőgyógyász! :) Nekem a fogászat nagy mumus, abban a székben rögtön visszasüllyedek egy 8 éves szintjére és pánikolok.
Az AP-t nagyon nem várom, még nem tudom miért is lenne jó nézni, de azért kap egy esélyt. Inkább a kommentek és HV-k olvasása volt jó az ÉH-ban is. Meg ott volt mit találgatni, ki hogy taktikázik, ki esik ki, stb. tudjátok. Nem tudom mire fogunk tippelni itt? Ki kivel? :) Sok variáció nincs. Vajon csak egymással buliznak vagy nyílt szórakozóhelyen?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.08.22. 18:06:50

@szepi79, első ezen a néven: hol van a harciteknős neved?:O

Jobbulást kívánok, ki nem állhatom a fogorvosokat én sem! Kitartást! Betegszabin vagy?

Otthon mosolyoghatsz, jó sokat:):), senki nem látja:)

@mosoly73: szerintem, szepinek ne ajánld a nőgyógyászt, még a végén kipróbálja:) Mondjuk az nem borzasztó, sztem....

szepi79 2011.08.22. 18:20:37

@ladyandhenk: @mosoly73:

thx. sima szabin vagyok, volt még 21 napom. az meg oké, hogy most a héten mindegy mennyit mosolygok, de lesz 6-7 hetem, amikor meg sokan lássák.

egyébként voltam már nőgyógyásznál is életemben, abszolút nem fájt, pedig az akkori párom szoritotta a kezem néha.

haruka 2011.08.22. 19:45:18

estét! végrevégre van mit nézni, na meg olvasni a HV-n! :) mondjuk a mai részt szerintem csak holnap fogom abszolválni, ugyanis mindjárt bealszok. de kíváncsi vagyok, az a lényeg! csak PM-et ne mutassák sokat, mert akkor előfordulhat, hogy szívlapáttal csapom szét a tévét...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.08.22. 20:15:46

@szepi79, első ezen a néven: tessék felvenni napszemüveget, oszt majd nem lássák:D:D:D

Tehát, hol a szép neved?:)

És h hívják a gyermeket? Hány éves?

Egyébként meg férfigyógyász miért nincsen?:O

@haruka:
úgy legyen:D:D:D

szepi79 2011.08.22. 20:55:23

@ladyandhenk: akkor sorban:
-kicsit hülyén néznék napszemcsivel a szám előtt
-lecseréltem ilyen trónokharcásosra. amúgy is már régi volt és kb. 2-3 olyan ember tudta csak, mit jelent, akivel anno a szakítósblogon tartottam a kapcsolatot, de már nem
-nem neveztük el, mivel méhen kívüli volt, valahogy morbid lett volna. 2 éves lenne mostantájt.
-van férfigyógyász, csak úgy hívják, urológus, mer mi meg tudunk jegyezni idegen szavakat is :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.08.22. 20:59:23

@szepi79, első ezen a néven: azt mondják, h a napszemüveg mindent eltakar:)

Pedig az olyan jól hangzott, de te tudod:)

Sajnálom:(:( Biztos fájdalmas esemény volt, tehát nem is kérdezek többet!

Megsúgom, hogy az minden urológushoz járhat nő is, de a nőgyógyászhoz nem, férfi!:D És a nők komolyabb szavakat is tudnak, beeeeebeeeeeeeeee:):)

szepi79 2011.08.22. 21:02:47

@ladyandhenk: szerintem ez is jól hangzik.

annyira gáz akkor nem volt, néha eszembe jut, meg gondolok rá, de az sokat segít, hogy a csajjal nem nagyon jöttünk ki jól már a végefelé, szar lett volna a gyereknek is, meg mindenkinek.

persze, járhat az urológushoz nő, dolgozni, nővérkének.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.08.22. 21:09:54

@szepi79, első ezen a néven: ki akarod sajátítani az urológusokat, mi?

Így tényleg jobb. Valahol mind3atoknak!

Számomra meg éppen az a furcsa, h mennyi ismerősömnek kérik meg a kezét, pedig fiatalabbak nálam:(

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.08.22. 21:21:32

Remélem lesz felirat, mert az előzetesekben nem értem miket mondanak. :(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.08.22. 21:22:53

@mosoly73: ó, még mit nem:)

Szinkron tolmácsot magad mellé nem kérsz?:)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.08.22. 21:24:48

@ladyandhenk: De! Vagy hallókészüléket! :)Meg egy jobb szemüveget is! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.08.22. 21:26:19

Nikinek a száját is megcsinálták?????????????

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.08.22. 21:26:27

Au Niki szája is fel van fújva! Brrr..

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.08.22. 21:28:25

Aranyos a két fiú, ahogy örült egymásnak. :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.08.22. 21:34:28

Levi a hűséges, naja és erre páros ágyat választ :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.08.22. 21:55:22

Na mit szóltok? Pókot úgy tűnik kiteszik holnap. A munka büdös, de az érte kapott előleget elköltötte saját magukra, ruhákra. Szép. :(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.08.22. 22:00:31

@mosoly73: na, ez a műsor sem lesz a kedvencem! Ótvar ribancokkal, idióta kö...-kkel...

Undorító, sztem! Na, mind1

Kíváncsi vok, h sixx mit hoz ki belőle:P Olyan rövid...

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.08.22. 22:03:24

@ladyandhenk: Pont erre gondoltam, hogy sixx mit fog írni ebből. Eddig egy szimpi szereplőt se láttam köztük. Azt hiszem itt nem lesz Pockunk. :(

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.08.22. 22:05:57

Na szép álmokat! Remélem a többiek is hozzászólnak holnap. Pápá** :)

szepi79 2011.08.23. 00:04:39

@mosoly73: pedig én reménykedtem egy pocokpoweres valamiben. én találtam egy szimpit, a melit, de azt is csak azért, mert keveset beszélt és nagyok a mellei.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.08.23. 09:05:03

HVn nem tudok belépni és hozzászólni. :( Majd asztali gépről is megpróbálom késöbb.

GL-581 g 2011.08.23. 11:41:19

Ez az Ádám gyerek baromi népszerű fiúcska lenne a sitten ezzel a háttetkóval... :DD

Hajrá házinyúl!!! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.08.23. 13:08:02

@GL-581 g: te is igen eltűntél:), nyíl is, és benyeszke is! Erre itt randalíroztok a másik "adón":D

Szép, mondhatom:)

És a pokol egyre lejjebb és lejjebb van:), meg sem merem kérdezni a méretét:)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.08.23. 13:27:57

@ladyandhenk: Mind1 neki, csak Ádám legyen. Szegény Melinek megtetszett a fiú, de lecsapták a "kezéről". :)

szepi79 2011.08.23. 18:06:45

@mosoly73: hátpedig remélem a mai adásban megvillantja ő is, amit megkövetel a haza.

én egyébként biztos vagyok benne, hogy legalább szandra utasításra geciskedik. elbassza a kosztpézt, antibulista, antisztahanovista, és ugye jöttek tényleg a hírek, hogy kirakták - sztem ennyire azért nem hülye. azt simán elhiszem, hogy "dolgozzon aki szegény" ezt saját kútfő, de ő van annyira médiaribi, hogy egy ilyen miatt lenyelje a békát(is), és inkább melózzon kicsit.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.08.23. 20:30:19

@szepi79, első ezen a néven: Biztos lesz zuhanyzós jelenet, de ma úgy tűnik Niki műségeit csodálhatjuk majd, a hírek szerint.

haruka 2011.08.23. 20:45:27

sziasztok! sikerült abszolválnom az első részt, eddig semmi extra, PM irritál ezerrel. ez a csaj eddig se volt egy matyó hímzés szerintem, de most nagyon le van lakva a feje, nem tudom mi a jóeget csinált. Niki szája meg nevetséges. eddig a Jersey shore magasan veri a magyar verziót!

@mosoly73: most nagyon kéne pár jó szó... :( írhatok?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.08.23. 20:47:44

@haruka: Persze, bármikor írhatsz, és amint tudok válaszolok, ismersz :-)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.08.23. 21:22:49

@ladyandhenk: ok :)))

Hát Melli melleit. Húzzák, váratják itt a fiúkat, pedig nagyon kíváncsiak rá. :) Van egy fogadásom rá, hogy előbb lesz újságban pőrén, mint Pók, pedig ő nagyon szeretné. :)

szepi79 2011.08.24. 00:24:30

ehh, egyre inkább látni, hogy szkriptelt az egész. nem hiszem el, hogy ne tudnának 8 olyan tahót összeszedni, akik meg tudják csinálni a saját konfliktusaikat maguktól is, faszér kell kreálni. nagyon remélem, hogy csak az eleje lesz ilyen.

haruka 2011.08.24. 09:12:25

@szepi79, első ezen a néven: hát, ez egy ilyen műfaj. tudom, hogy mindig a Jersey shore-ral példálózok, de az is meg van írva nagyjából, mégis sokkal élvezhetőbb, talán mert eleve nagyobb gyökereket válogattak be, nem tudom. de remélem az aranypart kinövi magát, különben elkaszálom és csak a HV-t fogom olvasni.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.08.24. 09:52:05

@szepi79, első ezen a néven: Igen, nagyon mű az egész. Kicsit hagyni kéne őket magukban.
Pók is meg volt rendezve, még mondta is, hogy Niki is tudja miért jött le. Csak egy kis feltűnést akar. Tiszta Kiszel Tünde lesz belőle, majd nézzétek meg. Mindenhol feltűnik majd valami műbalhéval és jól meg fog élni belőle.
A Jerseyből semmit se láttam, de ez most nem jobb egy VV-nél (bocsi). Ennél a BÁR is jobb volt ott legalább volt kiesés.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.08.24. 10:33:18

Na az ÉH és AP szépen kitermelte az új Kiszel Tündéket. Minden tele van Szandrával (lelépett a műsorból, mutogatós videó került elő, pasija van) és Nikivel is.
celebek18.blogspot.com/2011/08/eden-hotel-nikit-csak-megdugtak-vegre.html

Az ÉH-t még élveztem a taktikák és találgatások miatt, de ez már kezd nekem sok/sokk lenni. Már csak a HV-t jó olvasni. A nyuszi aranyos, de nem oda való szegény, nem lehet jó neki.

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.08.24. 13:58:31

velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/08/24/eden_szandra_melleit_mutogatva_enekelt_mizut/

Kérdem én, minek villantasz kamera előtt?? Miután megtetted, miért csodálkozol, hogy nyilvánosságra kerül? Plusz ha akkora nagy magán házivideó, miért ficereg a CKM logó a sarokban??

Pitta és Pörkölt for president! :DDD

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.08.24. 18:02:25

@Papucs Orrán Pamutbojt: Szia! :) Szerintem ez is a "műsor" része. Mindig kell valami friss botrány, hogy ismert maradjon. Biztos "véletlen" került elő a felvétel. Naja. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.08.24. 21:29:19

Hajrá Pörkölt! Okos nyuszi, jó nyuszi...Öld meg őket:P

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.08.24. 22:17:25

@ladyandhenk: Pitta még a legnézhetőbb, a nyuszi után. Engem egyik háziállatom se harap meg. Talán én jól bánok velük, azért. Egyre kevésbé van kedvem nézni a műsort, nem volt benne semmi érdekes.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.08.24. 22:43:01

@mosoly73: talán fel kellene fogni, h a nyúl, az nyúl, nem plüssállat. Élőlény, amit nem arra találtak ki, h nyúzzanak...

Máskülönben meg a táplálkozási lánc alján van:):), finom:P

A kutya sem arravaló, h folyton ölelgessék. Nem kell felruházni emberré, ugyanis állat. Azzal tisztelem, h akként is kezelem!

szepi79 2011.08.25. 02:55:23

@mosoly73: egyébként ezt én is néztem. engem eddig csak 1 háziállatom harapott meg, a két kutyám közül az egyik, amikor összemarakodtak én meg közéjük nyúltam, de az is csak felszini harapás volt. oké, persze meg a macskáim szanaszét karmoltak jófejségből :D pl. amikor ugrott le a szekrényről és rajtam fékezett kieresztett karmokkal.

debaszom, szerencsétlen nyuszi ott volt sarokba szoritva szó szerint, lehetett látni, hogy tán most egy kicsit békén kéne hagyni, mert támadni fog, ha basztatják. nekem sose volt nyulam, mégis láttam rajta. de egyébként a pittagyerek jól fogta meg, magasan ő a legjobb fej az összes közül. egy hónapja ki gondolta volna, hogy ezt fogom mondani... :D

haruka 2011.08.25. 07:52:30

@szepi79, első ezen a néven: a nyuszi után Pitta a legjobb arc. én kérek elnézést.

szegény nyulat meg tényleg nyúzzák, pedig azok nem szeretik, főleg ha idegen nekik a környezet, azért viselkedik úgy, ahogy szegényke. engem tengerimalacom harapott meg egyszer, valószínűleg rosszkor basztattam.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.08.25. 08:52:46

Az állatot is tiszteletben kell tartani. Ha nincs kedve a macerához, akkor nem nyúzom, és figyelembe veszem az igényeit. Így lehet harmónikus a kapcsolatunk, ha érző önálló lénynek tekintem. Volt nyuszim is, bujós volt, sose harapott meg, jól érezte magát. Futkoshatott is a kert egy részén, nem párnák közt!

szepi79 2011.08.25. 10:18:58

@haruka: pedig minden normális állat ad előtte figyelmeztető jeleket, hogy most ne lécci, mer baj lesz.

közben megjöttem varratszedésről, hát el tudtam volna képzelni kellemesebb időtöltést egy csütörtök reggelre, de legalább nem fog többé beakadni a kaja a lifegő cérnaszálakba.

haruka 2011.08.25. 12:09:56

@szepi79, első ezen a néven: tudom, de hozzá kell tennem, hogy 15 évvel fiatalabb voltam, mint most, és nem tudtam annyit a malackákról, mint most. varratszedéshez részvétem!

nekem meg azt mondja meg valaki, hogy hogy a fenébe lehet ennyire megfázni nyáron? még hőemelkedésem is van... :S :(

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.08.25. 15:18:01

@haruka: Ezen a nyáron? Simán!

Amúgy látta valaki ezt az új Cowboyok űrlények ellen filmet? Milyen lehet?
A mosás, vágás, ámítás francia filmet dicsérik ismerőseim. Ja igen, moziba mennék, kedvem szottyant rá. :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.08.25. 15:18:47

@szepi79, első ezen a néven: Ilyenkor lehet jól fogyózni, ha fáj a fogad és környéke. Különben jobbulást! :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.08.25. 15:32:34

Reggel a rádióban hallottam róla, hogy nem elég az X faktor meg a Megasztár, még ez is:

www.stop.hu/articles/article.php?id=924469

Na ha ráununk is az Aranypartra, azért lesz min nevetni a médiában, nem aggódom. :)

Móka na 2011.08.25. 16:07:11

Sziasztok!

Kicsit el vagyok úszva, de hamarosan leszek, vagy megpróbálok kommentelni. :)

szepi79 2011.08.25. 18:13:51

@mosoly73: már 5 kiló minusz megvan.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.08.25. 19:35:44

@szepi79, első ezen a néven: Ajajj, kell keresni egy meztelen lányt (mondjuk egy világtalant :-p :) - csak amíg nem rendeződik a mosolyod :) ),aki visz neked pörköltet turmixolva! :))

szepi79 2011.08.25. 21:02:49

@mosoly73: smárolásnál a világtalan is érzi, hogy szünet van.

meg ne most hozzanak pörköltet, bal oldalt már elég jól rágok.

haruka 2011.08.26. 20:24:07

no, újabb Szandra-akció, ezúttal Nikinek kevert le egy isteneset:
velvet.hu/celeb/2011/08/26/aranypartbuli/

nem ért ez a csaj semmihez, de tényleg. hogy akar így karriert építeni, meg playboyban fotóztatni a picsáját? vállalhatatlan.

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.08.27. 15:12:58

@haruka: Jó kis barátnő... A címlapért felpofozom a saját barátnőmet?? Hülye P*csa ez én mondom :P

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.08.28. 14:32:46

Elég nagy melléfogás ez a műsor. Képtelenek voltak érdekes arcokat összeválogatni, téma semmi, játék és izgalom semmi. Kit érdekel hogy buliznak és hogy amatőr színészkednek a forgatókönyv szerint.

Voltam moziban. Nem annyira film, mint inkább a kimozdulás vonzott. Megnéztük a cowboyokat. Ha otthon vagyok, már elkapcsoltam volna, nagyon gyenge eresztés. Nem adjatok ki rá pénzt, azt javaslom.

szepi79 2011.08.28. 16:09:43

@mosoly73: nem szándékoztam. ha minden jól megy, a HP7/2-t fogom nemsokára megnézni moziban, mivel a mozibajáró partnerem mostanra kegyeskedett megnézni a számára kimaradt 6-os és 7/1-es részeket - úgy, hogy a 7/2 premier előtt 2 héttel kiirtam neki őket DVDre, és heti 2x basztattam érte.

szepi79 2011.08.29. 08:12:28

jóhétfőreggelt mindenkibe.
süti beállítások módosítása